«Нічна зміна, або Мужики не танцюють стриптиз-2» в Рівному.

розміщено в: Новини | 0

6 березня на сцені Міського будинку культури відбувся показ епатажної вистави «Нічна зміна, або Мужики не танцюють стриптиз-2», яку подарував глядачеві Український сучасний театр із міста Києва.

Cюжет курйозного сценічного дійства досить простий – зварювальник шостого розряду, опинившись без грошей, змушений шукати роботу. Випадкова зустріч із давньою знайомою, якій він бреше про свої справи, приводить головного героя у стриптиз-клуб, де йому роблять пропозицію, від якої він не може відмовитися – почати роздягатися перед публікою. Далі події розвиваються абсолютно непередбачено – з’ясовується, що у стрип-клубі працює і поліцейський, який веде справу кримінального авторитету, який мріє одружитися з дружиною головного героя. Весь клубок курйозів розплутується з позитивом – кожен із героїв знаходить своє щастя та сили змінити своє життя.

Вистава була із захопленням прийнятий публікою, особливо жіночою половиною, яка відзначила не лише оригінальність та яскравість сюжету, а й зовнішню красу акторів.

Залишити відповідь