ТО”Полісяночка” та подорож до Іспанії!

розміщено в: Новини | 0

Сонячна Іспанія з 16 по 26 лютого тепло зустріла наших артистів з Творчого обєднання “Полісяночка” (керівники Є.Жемчугова, Н.Кірія, О.Жемчугова-Копилова) та фольклорного колективу ”Спалах” з м.Сарни (керівниця Галина Куришко).
Колектив надзвичайно вдячний за запрошення ГО”Яскрава країна” на чолі з Ольгою Обласовою.
Цікаво про подорож розповіла у своєму дописі керівниця ансамблю “Полісяночка” Євгенія Жемчугова.
“..Дякуємо за емоції,нові враження,новий досвід!
За 10 днів у Льорет де Мар СІМ повноцінних виступів,КАРНАВАЛ в Емпурія Брава,виступ в Монсератт,зустрічі з неймовірними людьми!
Дякуємо фолькгрупі ”Спалах” і Галині Куришко за співпрацю.Ви неймовірні!
Нам разом випала честь представляти Україну,її самобутню культуру в дуже складний час.Наші концертні виступи припали на скорботні дати для нашої країни.Тим важливішою була наша місія.Ми мали показати,що ми є,ми незламні і плекаємо своє НЕЗАЛЕЖНЕ,ВІЛЬНЕ МАЙБУТНЄ.
Ще є втома від дороги і перенасичення враженнями,ще ноги гудуть від піших екскурсій по Барселоні і неймовірним паркам та маршрутам Льорет де Мар.І,звичайно,від такої кількості концертних виступів.Але втома пройде,а яскраві враження залишаться.
Величезна подяка нашим іспанським благодійникам,які прийняли ”Полісяночку”і ”Спалах” в одному з найкомфортабельніших готелів узбережжя Коста Брава Guitart Central Park Aqua Resort,всьому персоналу готелю і,особливо ,пані Крістіна,власниці готелю.
Величезна подяка пані Ользі за неймовірні екскурсії і цікавезну інформацію про Іспанію,її історію загалом і Жирону,Каталонію окремо.
Пані Елена,Вам дякуємо за терпіння,розуміння і витримку.І за те,що Ви це все зорганізували.
А ще,звичайно,нашим ріднесеньким Управлінню Культури і туризму та його очільниці пані Наталії Лозовський та міському Будинку культури на чолі з Ольгою Стельмах.Ви нас благословили, спорядили і відправили в тандемі з нашими улюбленими батьками.І Вам,шановні мамусі і татусі, за це теж велика подяка.
Ми готуємось до нових звершень і подорожей.
І нехай вони будуть такими ж яскравими,пізнавальними та незабутніми “

Залишити відповідь