«Свято, яке завжди з тобою» – “Етика” у Парижі!

розміщено в: Новини | 0
«Свято, яке завжди з тобою» – так назвали свою мандрівку на конкурс до Парижа учасники зразкового ансамблю сучасного танцю «Етика».
Мандруючи Європою з 27 жовтня по 3 листопада, танцюристи вивчали традиції та культури Чехії, Німеччини та Франції, поринули у атмосферу середньовічного Нюрнберга, милувалися красою Пражського Града, фільмували вишуканий та елегантний Дрезден, вивчали біографію Альберта Дюрера у будинку художника, історію парфумерії у музеї в Парижі та споглядали шедеври мистецтва у Луврі. Особливо запамʼяталися мандрівникам прогулянки на корабликах по Влтаві й Сені та палаюча вогниками Ейфелева вежа. Звісно, всі тепер з захопленням розповідають про країну мрій – Діснейленд.
Якщо у Парижі учасники «Етики» вже були, то на подію такого високого рівня та чисельності учасників вони потрапили вперше.
Це було величезне свято танцю, музики, колоритних костюмів, екзотичних образів та цікавого спілкування.
На конкурс приїхали артисти різного віку з Індонезії, Малайзії, Литви, Естонії, Словакії, Хорватії, Арменії, Болгарії.
Україну представляли творчі колективи з Дніпра, Харкова, Вінниці, Одеси, Бердичева, Львова, Золотоноші, Чернівців, Вишгорода, Теребовлі, Стрия й учасники «Етики» – з Рівного.
У кожної танцюристи колективу були свої завдання, прагнення й мрії та отримати високу оцінку жюрі було дуже-дуже приємно.
Отож, результати Le 27-eme Concours et Festival International des Art «Les Étoiles de Paris 2023» у номінації сучасний танець:
Junior 13-15 yers old «Між ілюзією та реальністю» – Laureat I
Children 9-12 yers old «Асиметрія» – Laureat I
Junior 16-18 yers old Вікторія Баранець «Млин мого серця» – Laureat I
Junior 13-15 yers old Олександра Дудко «Погляд» – Laureat I
Junior 13-15 yers old Христина Петрук «Розмальована вуаль» – Laureat I
Children 9-12 yers old Вероніка Нестерук «Ефект» – Laureat I

Залишити відповідь