Концерт «Яскрава музика для Вас» від Людмили Скрипки.

розміщено в: Новини | 0
 
У молодіжній бібліотеці відбувся діалог-концерт «Яскрава музика для вас» з талановитою скрипалькою вокально-інструментального тріо «Срібна терція» та лавреаткою безлічі міжнародних конкурсів Людмилою Скрипкою. Артистка володіє унікальною електроскрипкою роботи рівненського майстра Олега Шевчука.
Саме з цим яскравим інструментом до нас завітала артистка та виконала відомі рок-хіти у стилі попурі. А неймовірно компанійська вдача, відкрита душа та великий сценічний досвід роблять її ще й дуже цікавою у спілкуванні. Свій виступ присвятила нашим Захисникам та Захисницям, а гру на музичному інструменті доповнила своїм вокалом.
 Майстерне, емоційне виконання віртуозних творів з яскраво романтичним наповненням — завжди запорука теплого прийому публікою. Зачарованні учасники зустрічі мали нагоду також підспівувати Людмилі такі популярні українські композиції, як: «Чорнобривці», «Гуцулка Ксеня», «Одна калина» тощо.
Справжні музиканти обдаровані не тільки талантом, а й неймовірною енергетикою, здатною запалити будь-яку душу. Саме такою є Людмила Скрипка. Дякуємо за можливість насолодитися красою музики.

Залишити відповідь