Відкриття виставки «Від всесвіту природи – до всесвіту душі» гуртка «Художня вишивка» під керівництвом Людмили Лисюк.

розміщено в: Новини | 0
У перший день літа та День Захисту Дітей відбулося відкриття виставки «Від всесвіту природи – до всесвіту душі». Були представлені вишиті картини гуртка «Художня вишивка» під керівництвом Людмили Лисюк.
Сама майстриня називає це “творчою майстернею” Рівненського ліцею №23. Вона зуміла згуртувати навколо себе дуже багато учнів.
Гурток працює над оформленням кабінетів української мови та літератури, правознавства, географії, біології, інформатики.
Роботи унікальні та виконані у авторській техніці вишивки – мазок, сітківка, шнурукріп та гладь. Особливістю всіх вишитих картин є те, що з метою отримання певного відтінку поєднуються нитки різних кольорів.
На виставці представлені роботи на різну тематику: вишиті планети, сузір’я, копії картин української народної художниці Катерини Білокур, художників-імпресіоністів та архітектурні памятки духовної культури Великої Волині, зокрема Рівненщини.
Майстриня Людмила Лисюк розповіла про свій творчий шлях.
Словами захоплення вітали майстриню директорка МБК Ольга Стельмах та директор ліцею № 23 Олег Кроль.
Як важливо виховувати у дітей любов до народної творчості, розповідала Анна Крилошанська (керівник студії декоративно-ужиткового мистецтва МБК).
Творчі номери подарували Людмила Скрипка та Іванна Місюк.
Ведучою була Тетяна Батейко (це був іі дебют).
Насолоджуйтесь фотографіями та чекаємо Вас у Виставковій залі МБК.
Виставка діє до 30 червня.
пн-пт з 10:00-17:00 год.
Чекаємо усіх.

Залишити відповідь