«Один в каное» виступив з атмосферним концертом в Міському Будинку культури.

розміщено в: Новини | 0
 
«Один в каное» виступив з атмосферним концертом в Міському Будинку культури.
Колектив, що вражає самобутністю, грає свої душевні пісні. Теплий вечір та чарівна музика – цей виступ обов’язково запам’ятається усім.
Один в каное — український музичний інді-гурт, заснований у 2010 році у Львові. Колектив складається із вокалістки Ірини Швайдак, гітариста Устима Похмурського та перкусіоніста Ігоря Дзіковського. Дискографія гурту налічує два однойменних альбоми 2016-го та 2021-го років. Дебютний альбом був представлений у 2016 році. Також два сингли — «Ікони (Шістдесятникам)» і «У мене немає дому», на який було відзнято дебютне музичне відео колективу.
 Назва гурту виникла випадково. Ірина, читаючи в інтернеті матеріал про індіанців, зустріла одне з їхніх імен — Вікенінніш. У перекладі українською воно звучало як Один в каное, що їй дуже сподобалося, і вона вирішила використати його для назви гурту. Логотип гурту за формою нагадує шестипелюсткову квітку, яка запозичена із поширеної форми резонаторних отворів традиційної української бандури. Водночас кожна пелюстка символізує човен.
Чекаємо на нові виступи!

Залишити відповідь