Концерт-фільм “Така його доля”, приурочений пам’яті Віктора Марущака.

розміщено в: Новини | 0
1 квітня у глядацькій залі МБК відбувся концерт-фільм “Така його доля”, приурочений пам’яті Віктора Марущака.
Цей вечір був особливий!
Глядачами у залі були цілі покоління вихованців Віктора Семеновича та, звичайно ж, близькі йому люди і кохана дружина.
Чому концерт-фільм? На величезному екрані перед кожним номером розповідалися цікаві історії. Ті моменти з життя незмінного керівника “Полісянки”, про які знають лише його вихованці. Вони ділилися спогадами про свого наставника. Розповідали, як створювався кожен танець, та дякували.
А дякувати насправді є за що! Заслужений ансамбль танцю “Полісянка” є візитівкою Рівного в Україні та в усьому світі. І цього високого рівня та загального визнання вони досягли завдяки своєму керівнику – Віктору Марущаку.
Наразі керівником Заслуженого ансамблю танцю України «Полісянка» МБК є Олексій Левашов, який нещодавно поповнив лави ЗСУ.
Впродовж концерту танцюристам акомпонував оркестр народної музики “Наспів” МБК, керівник Сергій Мотовий! З оркестром співав фольклорний ансамбль “Уляна” МБК. Окрасою став зразковий ансамбль танцю «Полісяночка», керівник Євгенія Жемчугова.
Це концерт, яким ми віддали шану народному артисту України, незмінному керівнику “Полісянки” Віктору Семеновичу Марущаку.
Словами нереально описати атмосферу і усю красу народного танцю, музичних аранжувань та автентичного співу цього концерту.
З нетерпінням чекаємо на відео !
Фото Анатолій Похилюк та Олекандр Харват

Залишити відповідь