У Міському Будинку Культури відбувся допрем’єрний показ фільму “Будні ковідні”

розміщено в: Новини | 0

“Будні ковідні” – допрем’єрний показ фільму саме з такою назвою відбувся 31 серпня у виставковій залі Міського Будинку Культури. На презентації документальної стрічки зібрались її автори та творці, медичні працівники та представники засобів масової інформації. Фільм розповідає про пандемію, яка назавжди змінила наше життя і про героїв війни з Covid19 – лікарів. Ідея зняти цю соціально важливу картину виникла у головного лікаря рівненської Центральної міської лікарні Євгена Кучерука. Реалізувати цей проект взялась відеостудія «MediaLab» МБК під керівництвом Ольги Стельмах. Режисером та сценаристом виступив Василь Черенков, а оператором та монтажером Михайло Кликов. 

На заході присутні мали можливість не лише оцінити фільм, а й поспілкуватися з творчою групою та власне ідейником Євгеном Філімоновичем. Окрім того, пролунали слова подяки лікарям та особисто Є. Кучеруку від небайдужих громадян за нелегку працю цих людей на варті нашого здоров’я. 

До слова, це вже не перший подібний соціальний проект МБК спільно з ЦМЛ. Не так давно був презентований проект «За межею Ковід19», який включав виставку світлин та популяризацію відеокліпу про застережні карантинні заходи.

   

Фільм “Будні ковідні” зовсім скоро буде доступний до переглядну на ютуб-платформі Будинку культури, а також, сподіваємося, на місцевих телеканалах Рівного. 

Трейлер до фільму ви можете переглянути вже за посиланням: 

 

 

Залишити відповідь