У Будинку культури відбулось два благодійних концерти на підтримку Марійки Бондаренко

розміщено в: Новини | 0

10 травня творчі колективи Міського Будинку Культури нарешті мали змогу вийти з карантинного затишшя та заодно зробити чергову добру справу. На головній сцені десяток артистів та ансамблів співали і танцювали заради здорового життя маленької Марійки Бондаренко, доньки ударника оркестру “Наспів” Павла. З раннього дитинства Марійка хворіє на рідкісне захворювання муковісцидоз. Дівчинка щоразу потребує дороговартісного лікування. Отож, заручившись підтримкою благодійної організації “Серце дітям України”, наші найкращі “Полісянка”, “Наспів”, “Полісяночка”, “Джерельце”, “Перлинка”, “Етика”, “Кольорові ноти”, “Срібна терція”, Іванна Місюк, Олександр Каразія створили глядачам пісенно-музичне свято і допомогли зібрати Марійці кошти на лікування. До слова, спільними зусиллями було зібрано 44 155 гривень. 

Сам же концерт пройшов під лейтмотив “Аромати весни” з найкращими постановками в програмі. Не обійшлось і без прем’єр, зокрема від ансамблю сучасного танцю “Етика”. До речі, останні теж запрошують усіх на свій новий концерт “Коли цвіте сакура”, який відбудеться 16 травня у МБК.

Провели захід Вікторія Рибальченко та Наталія Лозовська. Декілька сюжетів у знімках Світлани Кравчук, Олександра Харвата та Anna Maria Dali. 

Висловлюємо подяку усім небайдужим, хто долучився до цієї доброї справи! 

Залишити відповідь