Будинок культури провів благодійну акцію “Великодній гостинець від МБК”

розміщено в: Новини | 0
Чистий Четвер з чистотою, щирістю і щедрістю душ. Це не просто слова, а справжні емоції, які отримали сьогодні працівники Міського Будинку Культури, провівши благодійну акцію “Великодній гостинець від МБК”. Напередодні Великодня у директорки закладу Ольги Стельмах виникла ідея згуртувати сили добра і зробити щось корисне та хороше для людей, які цього потребують.
Працівники Будинку Культури спільно з творчими колективами зібрали великодні кошики зі смаколиками та подарунками і сьогодні, 29 квітня, передали їх родинам загиблих на Сході України військовослужбовців та сім’ям Героїв Небесної Сотні.
Таких родин у Рівному є більше трьох десятків. До кожної з них завітали наші співробітники, керівники та юні учасники творчих колективів Будинку культури. Кожен, окрім пакунка, ніс із собою теплі емоції, вдячність і щирі побажання до цих світлих свят. Навзаєм ми отримали надзвичайно теплу віддачу і поверталися з піднесеним настроєм, ділилися враженнями від спілкування з цими важливими для нас людьми. А мама героя Олександра Борисенка пані Наталя навіть подарувала Будинку культури створену власноруч надзвичайно красиву писанку з природних матеріалів.
“Це на стільки гарна ідея, що хочеться аби вона знайшла своє продовження. Ми сьогодні навіть випадково втрапили на День народження до мами загиблого військовослужбовця Галини Петрівни. Вони нас пригостили тортиком. Нам так сподобалось з ними спілкуватися!” – розповідає керівник тріо бандуристок “Любисток” Наталія Турко. Деякі учасники акції навіть висловили бажання і надалі по можливості опікуватися цими родинами.
“Сьогодні душі працівників Міського Будинку культури та учасників творчих колективів стали трішки світлішими та теплішими. Адже кожна зустріч з сім‘ями загиблих під час війни на Сході України та Героїв Небесної сотні була сповнена емоцій. Ніякі дарунки не можуть компенсувати їхні втрати, але дуже потрібно, щоб вони знали, що ми пам‘ятаємо і цінуємо. Сподіваюся, що подібні акції стануть традиційними і не лише для колективу МБК” – розповідає про ініціативу Ольга Стельмах.
Дякуємо МБК-івчани, колективи “Полісянка” , Творче об’єднання “Полісяночка”,  “Верес”,  “Кольорові ноти”,  “Етика”,  “Лісова пісня”, “Фантазія”, “Лукаш”, “Любисток”, “Наспів”, “Срібна терція”, “Патріот”, “Цвіт папороті”, “Ярина” і всім-всім за згуртованість і те, що на одній хвилі!
Сподіваємось, що ми спонукатимемо інших робити подібні хороші справи. Творіть добро заради добра!
Висловлюємо окрему подяку ТМ “Рум’янець”, які долучились до благодійної акції “Великодній гостинець від МБК”. Ароматні красиві пасочки вже дістались до своїх господарів і, сподіваємось, добре їм посмакують!

Залишити відповідь