Надія Мейхер вперше в МБК!

розміщено в: Новини | 0

Запрошуємо тебе до Рівненського міського будинку культури на неймовірну музичну  подію цієї весни – концерт під назвою «Feelings» неперевершеної Надії Мейхер, який відбудеться 7-го березня 2021-го року.
«Feelings» (в перекладі з англ. «почуття») – це власна музична програма у акустичній формі, створена Надією, аби поділитись з тобою її улюбленими світовими хітами у оригінальному прочитанні, а також  особистими віршами. Твори звучатимуть на різних мовах світу: італійській, англійській, іспанській та французькій. На тебе очікує дивовижне сплетіння жанрів: від популярних пісень, романсів до оперних арій.
“Запрошую Тебе, мій глядач, зануритися в світ душевності, естетики, любові і відвертості, де мої авторські вірші переплетені з російськими романсами, світовими хітами виконаними українською, іспанською,італійською, французькою та англійською мовами.” – з любов’ю, Надія Мейхер.

У програмі “Feelings” прозвучать такі композиції як:
«Сiла птаха»
«Лиш вона»
“НЕ відрікаються люблячи”
“Волохатий джміль”
«А якби ти був богом»
«Монолог»
«Besame mucho»
«Caruso»
«Habanera»
«Malade»
«Mon mec à moi»
«New York, New York»
«Feelings» та інші.

Усі деталі стосовно квитків за посиланням: http://mbk.rv.ua/portfolio/%d0%bd%d0%b0%d0%b4%d1%96%d1%8f-%d0%bc%d0%b5%d0%b9%d1%85%d0%b5%d1%80/

 

Залишити відповідь