“Піккардійська терція” подарує рівнянам концерт до Дня закоханих

розміщено в: Новини | 0

Запрошуємо вас 14-го лютого о 16:00 та о 19:00 год на великий сольний концерт “Піккардійської Терції”, який відбудеться  у Міському Будинку Культури.

На прохання шанувальників гурту та тих людей, які цінують якісну українську музику, чиї серця сповнині любові і добра, кому до душі неймовірна любов до рідної землі – піккардійці їдуть до Рівного з новою програмою “Нове та Найкраще”, та вже знайомими хітами (“Старенький трамвай”,”Пливе кача”, тощо).
У цей чарівний вечір в серці кожного слухача пануватиме атмосфера радості та гордості за те, якими талановитими людьми сповнена наша країна!
“Піккардійська Терція” – унікальний колектив для української музичної культури. За понад 20 років стрімкої пісенної кар’єри цей чоловічий гурт по праву завоював звання «музичної легенди України». У репертуарі Піккардійської Терції понад 300 пісень у найрізноманітніших музичних стилях: поп, рок, класика, фольк, джаз, кантрі, духовна музика, рок-н- рол, блюз… На 95 відсотків – це україномовний репертуар. Хоча загалом у пісенному активі секстету є пісні 12-ма мовами! Але краще, ніж читати ці факти – прийти послухати гурт наживо 14 лютого.  

Залишити відповідь