В Міському Будинку Культури відбудеться концерт Надії Мейхер

розміщено в: Новини | 0

Запрошуємо вас на неймовірну музичну подію цієї весни – концерт під назвою «Feelings» неперевершеної Надії Мейхер, який відбудеться 7-го березня 2021-го року.

«Feelings» (в перекладі з англ. «почуття») – це власна музична програма в акустичній формі, створена Надією, аби поділитись з тобою її улюбленими світовими хітами у оригінальному прочитанні, а також особистими віршами. Твори звучатимуть на різних мовах світу: італійській, англійській, іспанській та французькій. На тебе очікує дивовижне сплетіння жанрів: від популярних пісень, романсів до оперних арій.

“Запрошую Тебе, мій глядач, зануритися в світ душевності, естетики, любові і відвертості, де мої авторські вірші переплетені з російськими романсами, світовими хітами виконаними українською, іспанською, італійською, французькою та англійською мовами” – з любов’ю, Надія Мейхер.

У програмі “Feelings” прозвучать такі композиції як:
«Сiла птаха»
«Лиш вона»
“НЕ відрікаються люблячи”
“Волохатий джміль”
«А якби ти був богом»
«Монолог»
«Besame mucho»
«Caruso»
«Habanera»
«Malade»
«Mon mec à moi»
«New York, New York»
«Feelings» та інші.

Квитки можна придбати в касі Міського Будинку Культури та онлайн за посиланням: https://kasa.in.ua/ua/rivne/concert/nadiia-meikher-2021-03-07?fbclid=IwAR25Vga8qab0ZJ1Rqz2eb6rWfF3rQ9XdRCYinK5moFQPQv9hlcUJfumdet0

Довідки за телефоном: (097) 055 32 21.

Залишити відповідь