Концерт Єгора та Роксолани Грушиних відбудеться в МБК

розміщено в: Новини | 0
Після успішних зимових концертів з програмою «Together» у Львові та Києві, подружжя Єгор та Роксолана Грушини вирішили записати одноіменний альбом «Together» та презентувати його в концертному турі, а зокрема на концерті у Рівному. Заплануйте собі в календарі 6 листопада. 
На спеціальному концерті-презентації неокласичного композитора та піаніста Єгора Грушина в дуеті із віолончелісткою Роксоланою Грушиною ви зможете відпочити, розслабитись, забутися, відпустити, заплющити очі і насолоджуватись приємними гармоніями, які часто асоціюють з "бальзамом для душі". Ми хочемо забезпечити всі умови для цього – атмосферу, емоції і зробити цей вечір незабутнім для кожного з вас. За 8 років творчості Єгор Грушин дав понад 400 концертів, презентував світу 5 альбомів, одну збірку фортепіанних творів, видану відомим шведським лейблом, один "живий" альбом та став автором саундтреків до 6-ти вітчизняних фільмів. Окрім цього, восени 2016-го року композитор отримав відзнаку за розвиток культури і потрапив в ТОП-100 найвпливовіших людей Львівщини за версією інформаційного агентства «Медіастар». Роксолана Грушина, віолончелістка та дружина Єгора Грушина, закінчила Львівську національну музичну академію ім.М.Лисенка та є лауреатом всеукраїнських і міжнародних конкурсів. Вже не один рік є артистом і менеджером в "Egor Grushin", а також натхненником, першим критиком і музою композитора. «Програма «Together», є однією з найулюбленіших як для наших слухачів, так і для нас самих. Оскільки, ми є партнерами не лише в творчості, а й в особистому житті, на концерті можна буде відчути підтримку й протиставлення жіночого і чоловічого, емоційного і
виваженого, гармонійного та мелодійного. Ми плануємо показати як милозвучно поєднуються і доповнюють одне одного королівське звучання роялю та бархатний тембр віолончелі… На концерті прозвучать як нові твори, яких ще не чули слухачі, так і наші найкращі композиції.
Довідки за телефоном: 097 055 32 21

Залишити відповідь