“Фотовернісажу на Покрову” – 15 років! Запрошуємо!

розміщено в: Adventure, Новини | 0

Міський Будинок Культури святкує свої 65 років і, окрім концертів, до нашого культурного марафону включена ще й виставка! Адже МБК – локація різнопланова.
З ювілеєм Будинку культури співпадає 15-річний ювілей найочікуванішої фотоподії року – “Фотовернісажу на Покрову”! Найбільший в Україні фотопроект традиційно проводиться у Рівному і завдяки йому наше місто неофіційно можна іменувати столицею фотографії.
“Фотовернісаж на Покрову” – це 15 років неймовірних історій фотографічних знайомств, спілкувань, виставок, пленерів, мандрівок!.. Географія учасників з понад 70 країн світу, об’єднаних любов’ю до спільної художньої справи.
Цьогоріч ювілейний “Фотовернісаж” традиційно відкриється у виставковій залі МБК символічно 14 жовтня о 14 год. Ми нагородимо кращих з кращих майстрів фотосправи, презентуємо новий альбом Міжнародного салону художньої фотографії, надихнемось світлинами і творчими бесідами.
Запрошуємо на “Фотовернісаж на Покрову 2020” та День народження Міського Будинку Культури!
Захід відбудеться з дотриманням карантинних норм. Кількість присутніх гостей є обмеженою, але ми обов’язково чекатимемо вас у гості протягом наступних двох тижнів, адже виставка діятиме до 30 жовтня.

Залишити відповідь