“Сердечні зустрічі” людей щасливого віку: МБК відкрив жовтень концертом для старшого покоління

розміщено в: Новини | 0
Вже традиційним для Міського Будинку Культури став мистецький проект “Сердечні зустрічі”. Невипадково вчетверте він зібрав своїх віданних шанувальників саме 1 жовтня, у День людей похилого віку. Така дата започаткована Генеральною Асамблею ООН ще в 1991 році, а в Україні це також і День ветерана. Проте, ми в Будинку культури звикли називати таких людей людьми щасливого та мудрого віку.
“Сердечні зустрічі” завжди мають на меті урізноманітнити дозвілля наших глядачів старшого покоління, дати можливість зустрітись їм під одним дахом, поспілкуватись, знайти спільні інтереси, послухати гарну музику. А для нас самих – це можливість нагадати, що турбота про старших людей – це турбота про себе самого в майбутньому.
Як завжди, душевно ця зустріч відбулась і 1 жовтня. На початку заходу усіх привітав та благословив голова відділу питань з громадськістю та соціального служіння Рівненської єпархії Православної церкви України, протоієрей отець Сергій. Директорка МБК Ольга Стельмах також виступила з вітальним словом та подякувала клубному об’єднанню “Щасливий вік”, який завжди є активним та ініціативним у таких зустрічах.
Гарний настрій протягом вечора створювали артисти Будинку культури хори “Лукаш”, “Верес”, “Фантазія”, “Кольорові ноти”, “Патріот”, ансамбль “Етика”, ТО “Полісяночка”, навіть іменита “Полісянка”, за якою встигли скучити глядачі, теж виступила в цей день. Свої пісні дарували вокалісти Іванна Місюк, Раїса Цапун, тріо “Лісова пісня”, Людмила Скрипка, Тетяна Бенедюк, гурти “Цвіт папороті” та “Любисток”. Провела захід Тетяна Віннік. 
Ми дякуємо усім, хто завітав на наші “Сердечні зустрічі”, і сподіваємося, що спільними зусиллями ми створили гарний настрій, який в результаті стане теплим спогадом в майбутньому. До наступних “Сердечних зустрічей”!

Залишити відповідь