Художник Олександр Гурістюк зробив подарунок рівнянкам до 8 березня

розміщено в: Новини | 0
«Жінка – це одинадцята таємниця буття» – так вважає рівненський художник Олександр Гурістюк. І саме її величності – жіночій красі, присвятив свою нову виставку митець.
3 березня у виставковій залі Міського Будинку Культури відбулось відкриття виставки «Діви Олександра Гурістюка». В експозиції представлено 37 жіночих портретів. Усі картини написані олійними фарбами, більшість з яких абсолютно нові і ніде не експонувались раніше.
Подія зібрала велику кількість гостей, шанувальників творчості художника. Сам О. Гурістюк постав в новому образі – одягнений в галіфе, чоботи та з капелюхом на голові. Олександрові потрібно віддати належне, адже епатувати публіку він уміє.
З вітальним словом на заході виступили заступник міського голови Галина Кульчинська, директор Рівненського обласного краєзнавчого музею Олександр Булига, голова Рівненської обласної організації Національної спілки художників України Петро Подолець, мистецтвознавець та друг Микола Бендюк, художник Віктор Гвоздинський.
Усі присутні мали змогу почути і враження моделей з яких писались портрети – це Наталія Демидюк, Наталія Кушнірук та інші чарівні паняки. Усі вони сходяться в одній думці, що малюючи, художник віднаходить у дівчатах щось особливе, якусь приховану грань і обов’язково передає її на полотні.
 
На відкритті усі мали можливість поспілкуватися з винуватцем цієї непересічної події, дівчата – напроситись позувати художнику, а також послухати поетичні читання від авторки Валентини Люліч, насолодитись співом вокалістки МБК Мирослави Толочик. Провела захід Ірина Білотіл.
Автопортрет О. Гурістюка
Запрошуємо усіх відвідати виставку, яка діятиме до 20 березня. Графік роботи виставкової зали: з понеділка по п’ятницю з 10 до 18 год. Вхід вільний. 
Фото: Anna Maria Dali, Світлана Кравчук, Оксана Гомонюк. 

Залишити відповідь