Зима розпочинається з квітів. У МБК презентували виставку “Зимовий букет”

розміщено в: Adventure, Новини | 0
Перший місяць зими у Міському Будинку Культури розпочали з квітів. 3 грудня у виставковій залі відбулось відкриття виставки творчих робіт майстрині Вікторії Кисиленко «Зимовий букет». У Рівному цю жінку знають як найвідомішу лялькарку, яка створює справжню народну іграшку з льону та інших природних матеріалів. Проте дана експозиція представляє другий напрямок її творчості – флористику.
Відвідувачам представили близько півсотні робіт – це композиції, декор, картини з квітів і трав. Авторка  зазначила: “Я не роблю виставки своєї флористики влітку, бо тоді вистачає живих трав. Я виставляю їх взимку, коли хочеться квітів”.  
На відкритті зібрались друзі, знайомі, колеги, які вітали майстриню з гарною подією. В дарунок для пані Вікторії і всіх присутніх прозвучала тематична композиція “Жоржини” у виконанні народного тріо бандуристок «Любисток» МБК під керівництвом Наталії Турко. Провела захід Ірина Білотіл. 
Захід відбувся в рамках діяльності народної студії декоративно-ужиткового мистецтва Будинку культури, яку, до слова, колись створила сама Вікторія Кисиленко. 
Експозицію можна побачити до 13 грудня. Графік роботи: з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 18:00 год. Вхід вільний. 

 

 

Залишити відповідь