“Без Обмежень” дали два концерти у Міському Будинку Культури

розміщено в: Adventure, Новини | 0
Про шалену популярність гурту “Без Обмежень” вкотре говорять два концерти, які відбулись 2 квітня у Міському Будинку Культури. Колектив, як і обіцяв, приїхав до Рівного з програмою “Кращі хіти на біс!”. Бажаючих послухати улюблену музику, зібралось дві повних глядацьких зали о 17 та о 19 год. Для рівнян прозвучали улюблені композиції «Без неї ніяк», «Зорі запалали», «Хочеш», «Листопад» та багато інших. Не обійшлось і без несподіванок. Фронтмен гурту Сергій Танчинець зізнався рівненській публіці: “З Рівним у нас особливі стосунки. Три роки тому у цьому розкішному залі відбувся один з найкрутіших концертів в історії “Без Обмежень”.
Також під час додаткового концерту один з глядачів, закоханий хлопець, заручившись підтримкою музикантів, зробив пропозицію руки та серця свої дівчині. Красуня погодилась, а подія підігріла загальний романтичний настрій усіх присутніх. 
Обидва концерти тривали більш як півтори години, протягом яких зал танцював та співав разом з колективом. Традиційно, не обійшлось без викликів «на біс». Музиканти щиро подякували за гарячі серця глядачів, а Міський Будинок Культури дякує за два шалених за енергетикою концерти! Чекаємо “Без Обмежень” знову до Рівного!
Фотограф: Анастасія Миронець 

Залишити відповідь