70 малюнків в унікальній техніці: виставка “Крапкологія” Олени Сєргєєвої відкрилась у МБК

розміщено в: Adventure, Новини | 0
Вже вдруге у виставковій залі Міського Будинку Культури відкрилась виставка унікальної крапкової графіки художниці з Рівного Олени Сєргєєвої. Два роки тому рівняни вже мали можливість познайомитися у стінах Будинку культури з творчістю цієї мисткині на виставці “Аркуш і крапка”. З того часу художниця поповнила свою творчу скарбницю новими роботами і знову хотіла поділитись ними зі світом. Нова виставка має назву “Крапкологія”. В експозиції показані 70 робіт, з яких значна частина представлена серією “Двоє”. Саме ця серія, за словами авторки, присвячена прекрасному почуттю любові та є дуже актуальною в час прийдешньої весни. 
На відкриття завітало багато гостей, друзів, шанувальників творчості Олени Сєргєєвої. Привітали її з черговою персональною виставкою секретар Рівненської міської ради Сергій Паладійчук, краєзнавець та поціновувачка творчості Галина Данильчук, журналіст та вірна подруга Валентина Романюк та ще багато людей, які не приховували свого захвату від побаченого в експозиції.
Окрім теплих слів, пролунали і музичні дарунки від друзів Валентина та Мирослави Романюк, ефектний танцювальний номер від хореографа-постановника Катерини Косюк. 
Не обійшлося і без подарунків відвідувачам від художниці. На заході була влаштована лоторея, на якій розігрувались оригінали малюнків Олени, горнятка із зображеннями її робіт, ілюстровані поетичні збірки. 
Провела захід Ірина Білотіл.
Експозиція триватиме в стінах МБК до 29 березня. Вхід вільний. По завершенню виставки запрошуємо усіх на спільний демонтаж, де ви зможете отримати у подарунок малюнки з виставки. 
Графік роботи вставкової зали: понеділок – п’ятниця з 10:00 до 18:00 год. 
Фото: Світлана Кравчук та Анатолій Похилюк

Залишити відповідь