Чим відрізняється “Rivne Wedding Fest 2019” від “Весільного переполоху 2018”

розміщено в: Adventure, Новини | 0
Нас запитують: “А в чому різниця між минулорічним “Весільним переполохом” та цьогорічним “Rivne Wedding Fest 2019″ ?”. Внесемо ясність. Ну для початку – в назві)) А якщо серйозно, то усе велике починається з малого. “Весільний переполох” був ВИСТАВКОЮ весільних товарів та послуг. Але цього року ми трішки виросли з цих штанців і придбали більші. Ми організовуємо цілий ФЕСТИВАЛЬ і розширюємо весільну тематику до святкової індустрії. Ми охопимо і розповімо усе: як класно відсвяткувати День народження, дитячі свята, випускні вечори та інші важливі для вас дати. Окрім розширення тематики, ми ще й задіємо удвічі більше локацій, долучимо найбільшу в місті концертну залу МБК! 
У нас вже вишикувалась черга івенторів, бажаючих поділитись з вами своїми знаннями, пропозиціями, послугами… А ще в нас буде власний рейтинг найкращих “Rivne Event Awards” (деталі згодом). 
Однозначно це буде глобальніше, емоційніше, в рази музичніше, драйвовіше, веселіше, пізнавальніше. Тому радимо відкласти усі справи 6 та 7 квітня і прийти до нас!
А ще, дорогі гості нашого фестивалю, наречені, нам важлива, в першу чергу, ваша думка. Про що б вихотіли дізнатися, відвідавши “Rivne Wedding Fest 2019”? Що чи кого б ви хотіли побачити і почути? Які івент-послуги вас цікавлять? Пишіть нам на електронну скриньку shlyubzadobu_rivne@ukr.net свої побажання та запитання і ми будемо над цим працювати. 

Залишити відповідь