Названо переможців конкурсу репортерської фотографії “Рівне 2018. День за днем”

розміщено в: Adventure, Новини | 0
В Міському Будинку Культури вже третій рік поспіль проводяться фотографічні підсумки року, який минув. 17 січня була відкрита традиційна фотовиставка та відбулось нагородження переможців Третього конкурсу репортерської фотографії “Рівне 2018. День за днем”. Організатором даного заходу є студія «Простір Фото» Рівненського МБК на чолі з відомим фотохудожником, членом жюрі конкурсу Олександром Харватом.
Тематика завжди залишається незмінною – повсякденне життя міста та Рівненщини у всіх його проявах, проблемах і досягненнях. Протягом року усі бажаючі завантажують свої світлини на спеціально створений сайт, а професійне жюрі відбирає найкращі роботи з яких потім створюється експозиція. Цьогоріч на виставці представлені півсотні знімків, а переможцями, які здобули дипломи та медалі, стало 15 фотографів. 
Учасників та нагороджених привітав Олександр Харват, який розповів про досягнення проекту та запросив усіх до подальшої участі в ньому. Конкурсанти в свою чергу розповіли про власну фотосправу та емоції від участі у виставці. 
На заході також виступили юні артисти з Рівненської дитячої музичної школи №1 ім. М.В.Лисенка, бандурист Назар Волощук. 
Виставку можна переглянути в Міському Будинку Культури до 31 січня. Графік роботи Виставкової зали: з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 18:00 год. 
Фото: Олександр Харват, Анатолій Похилюк, Світлана Кравчук.

Залишити відповідь