Петро Невірковець відзначив 50 років праці у народному хорі “Верес”

розміщено в: Adventure, Новини | 0
25 листопада у глядацькій залі МБК відбувся святковий концерт з нагоди 50-річної праці Петра Невірковця з народним аматорським хором «Верес». Колектив має багаторічну історію. За його плечима більш як півтсоліття переспіваних пісень та десятки концертів, сотні облич та голосів. Увесь цей шлях від витоків до сьогодення пліч-о-пліч з колективом йде його незмінний керівник, заслужений працівник культури України Петро Невірковець. З нагоди багаторічної праці Петра Антоновича з хором та такої ювілейної дати колектив приготував для рівнян спеціальну програму та широко відкрив двері аби кожен бажаючий міг вільно потрапити на їхнє свято. 
Концерт тривав понад дві години протягом яких колектив виконав найкращі твори – українські народні, повстанські, стрілецькі та духовні пісні. Усі вони дбайливо оздоблені Петром Невірковцем звучали з ще більшою силою та натхненням кожного хориста у недільний вечір. Привітати очільника “Вересу” зібрались друзі, колеги, представники місцевої влади, духовенство. Подякую за творчість колективу та керівника слугували нескінченні оплески та квіти від слухачів. 
Провела захід Вікторія Рибальченко.
Колектив Міського Будинку Культури щиро вітає рідний “Верес” та Петра Невірковця зі знаменною датою, черговим успішним концертом та зичить аби Ваше натхнення не гасло і ви тішили рівнян своєю творчістю та українською піснею ще довго-довго!
Фото: Олександр Харват

Залишити відповідь