В Будинку культури представлять величезні витинанки відомої львівської мисткині

розміщено в: Adventure, Новини | 0

Вперше в Рівному! Унікальна подія очікує вас 1 листопада у Міському Будинку Культури. Ми відкриваємо таку довгоочікувану, захоплюючу, унікальну виставку витинанок «Мереживо Дарії Альошкіної».
Дарія Альошкіна – відома львівська мисткиня, яка створює масштабні панно з паперових витинанок. Вже понад 10 років жінка працює у цьому напрямку і має в своєму арсеналі понад півтисячі таких художніх витворів. Роботи художниці мріють представити у своїх стінах усі виставкові зали нашої країни, а Німеччина, Франція, Польща, Південна Корея та багато інших країн світу вже підкорені її витинанками.
Паперові інсталяції Дарії Альошкіної – це унікальний світ, який бачить майстриня крізь призму цікавості та пізнання, крізь магію чарівних символів з надією, що світ має багато барв і краєвидів. «В центрі робіт найчастіше постає берегиня навколо якої – дерева, трави, рослини як символи та обереги» – розповідає про тематику авторка. Головною метою її проекту є оновлення та надання традиційній витинанці сучасного дихання, адже традиція їх створення на наших землях давня.
На виставці у Рівному вашій увазі будуть представлені близько 20 робіт. Це унікальні паперові полотна більш як три метри заввишки! Кожна робота виконується вручну, без застосування будь яких технічних засобів в затишній оселі пані Дарії. Це автентично та неповторно і тому це обов’язково треба побачити на власні очі!
Чекаємо вас на відкриття виставки 1 листопада о 15:00 год у Виставковій залі МБК! Окрім того, прекрасна новина – в цей день на вас чекає майстер-клас від Дарії Альошкіної. Ви познайомитеся з технікою витинання, навчитеся створювати власну композицію, а також дізнаєтеся всі тонкощі від професійної майстрині, яка з радістю поділиться усіма своїми секретами! В результаті майстер-класу, кожен створить свою власну роботу – витинанку, яка буде прикрашати ваш інтер‘єр.
Для запису на майстер-клас телефонуйте за номером 096 902 10 43. Вартість участі 200 грн (кількість місць обмежена).
Експозиція триватиме до 15 листопада. Вхід вільний.

Залишити відповідь