Loading Події

« All Події

  • This event has passed.

Концерт гурту “Gudzik Band”

14.05.2021 @ 19:00 - 21:00

“Gudzik Band” та друзі в МБК з концертною програмою “Просто любов”. 
Запрошуємо тебе на сольний концерт “Gudzik Band” та спеціальних гостей: камерного хору “Воскресіння”, вокального тріо “Лісова пісня” та танцювального дуету Сергія Рабченюка і Юлії Заваліної, який відбудеться 14 травня 2021 року у Міському Будинку Культури. Музиканти виступлять з програмою “Просто любов”.
Вже не один десяток років ці музиканти дарують творчість своїм слухачам і лише минулого року професіонали вокальної та інструментальної музики створили спільний проект під назвою “Gudzik Band” і одразу здобули популярність у рідному місті. Про це свідчить їх перший сольний концерт на якому ти зможеш зустріти людей різного віку, які об’єднані любов’ю до щирої української інструментальної та вокальної музики.
“Gudzik Band” був створений в той час, коли весь світ сколихнула пандемія. Ніхто з музикантів не розраховував відразу на активну концертну діяльність, проте професіоналізм та любов до своєї праці різко повернули репетиційну платформу колективу у площину активних виступів, адже лише за перший рік свого існування ансамбль дав понад 60 концертів, як в Рівненській області, так і за її межами.
Інструментальний склад колективу налічує девять музикантів. За ударну групу відповідальний музикант, який понад 15 років грав у різноманітних цирках Європи та Великої Британії і у складі оркестру має звання кращого у Європі за 2019 рік. Віртуозний скрипаль, що підкорив серце Буковини і лише любов до коханої залишила його у Рівному. Технічний та закоханий у свою справу баяніст, який вже багато років, крім сольної концертної діяльності, своєю грою підтримує танцювальні колективи Рівненського державного гуманітарного університету. Прекрасний музикант, що випустив не один десяток випускників-музикантів і сьогодні фундаментально підтримує своєю грою “Gudzik Band”. Цимбаліст, трубачі, тубіст – молоді, але й не менш професійні музиканти, які стали лауреатами на багатьох українських та європейських конкурсах, учасники міжнародних фестивалів. Фронтмен колективу – музикант із величезною географічною практикою концертної діяльності, соліст колективу, який акомпонує на гітарі.
Яскраві дівчата міста Рівне – вокальне тріо “Лісова пісня”. Вже більш ніж 10 років дарують свою творчість рівнянам та гостям міста і стануть пікантною родзинкою концерту. Свої твори вони виконуватимуть під акомпанемент солістів “Gudzik Band”.
Один із найтитулованіших хорових колективів, лауреат та учасник всеможливих хорових конкурсів та фестивалів камерний хор “Воскресіння” під керівництвом Олександра Одинця також поділиться своїм талантом на концерті “Просто любов”.
Юлія Заваліна – художний керівник Клубу спортивно-бального танцю “Астра” в дуеті з хореографом Сергієм Рабченюком, власником студії “S-Dance” даруватимуть незабутні враження глядачам.
“Просто любов” – це сольний концерт гурту “Gudzik Band” в репертуар якого увійдуть всеукраїнські хіти, інструментальна музика у власному аранжуванні, а також авторські твори гурту. Лейтмотивом концерту буде любов, проте це не завадить дійству бути драйвовим.
КВИТКИ:
– в касі МБК
– онлайн за посиланням: https://kasa.in.ua/ua/rivne/concert/prosto-liubov-2021-05-14
Даталі за телефоном: 066 171 3456.

Деталі

Дата:
14.05.2021
Час:
19:00 - 21:00
Подія Category: