Loading Події

« All Події

  • This event has passed.

Відкриття фотовиставки “Поезія ароматів”

21.03.2021 @ 13:00 - 14:00

Аромати – це та краса, яку не бачить око. Вони володіють силою та магією, яка надихає, бадьорить, заспокоює, зачаровує, стримує, спонукає, розвиває фантазію. Тих чарівників, які працюють з ароматами, називають парфумерами. І саме парфумам присвячений наш захід.
21 березня 0 13:00 год, у Міжнародний день ароматів, ми відкриємо для вас унікальну фотовиставку, яку можна буде не лише побачити, а й відчути на запах. Вона матиме назву “Поезія ароматів”. 40 світлин від фотомайстрів з Рівного, Одеси та Дніпра – Олени Додчук, Гліба Додчука, Олександра Майструка, Ірини Жогло, Олени Панасюк, Ірини Гоменюк. На знімках – закорковані у дивовижні пляшечки багаті, розкішні, відомі, брендові, історичні аромати… Вони зійдуть зі світлин смачними запахами, які ви зможете продегустувати! На відкритті виставки ми поговоримо про історію парфумерної справи, почуємо поради щодо правильного носіння парфумерного гардеробу, а ще поспілкуємось віршами… Адже це ще й Всесвітній день поезії!
Повірте, ця подія залишить по собі стійкий та запашний шлейф надовго.
Місце зустрічі: Виставкова зала МБК. Організатор: “Парфум клуб” Рівненського МБК. Вхід вільний (з дотриманням карантинних вимог). В залежності від епідеміологічної ситуації кількість присутніх на відкритті може бути обмеженою.
Довідки за телефоном: (096) 902 10 43. 

Деталі

Дата:
21.03.2021
Час:
13:00 - 14:00
Подія Category: