Loading Події

« All Події

  • This event has passed.

Відкриття мистецького проекту “Ренесанс образів”

22.01.2020 @ 17:00 - 18:30

22 січня о 17:00 год у виставковій залі Міського Будинку Культури відбудеться презентація мистецького проекту «Ренесанс образів».

Світлини – Олександр Харват,
Мистецька атрибуція, тексти – Микола Бендюк
 Ідея проекту полягає у популяризації творів мистецтва, що знаходяться в музеях та галереях Рівненщини, спонуканні людей до відвідування музеїв, ознайомлення з культурним надбанням, збереження його, оскільки багато людей просто не знають, яка культурна спадщина у нас є.
В експозиції виставки та на сторінках альбому відомі рівняни стали подібними до персонажів з картин та скульптур, сфотографовані поруч з твором мистецтва. Для підкреслення схожості були використані звичайні шматки тканини, деталі одягу, перука, поза… Колись люди були такими ж, як і ми сьогодні, просто вони носили інше вбрання та зачіски. Крім того, гени нашої шляхти нікуди не поділися, вони є і в нас з вами.
 У програмі:
• презентація виставки та каталогу світлин;
• культурна програма за участі солістів-вокалістів Рівненської філармонії, лауреатів національних та міжнародних конкурсів Анастасії Янцур (учасник теле-проекту «Голос країни») та Павла Мищука;
• перші мазки художника Олександра Гурістюка над новим портретом;
• спілкування з авторами та учасниками проекту;
• ведучі заходу – Галина Цьомик – акторка театру, заслужена артистка України, В’ячеслав Білецький – шоумен, Ірина Білотіл (МБК).
 Організатори та співорганізатори – Міський Будинок Культури, народна фотостудія «Простір фото», студія «У фарватері істин».
Довідки за телефоном:
☎️ 096-902-1043
Вхід вільний.

Деталі

Дата:
22.01.2020
Час:
17:00 - 18:30
Подія Category: