Loading Події

« All Події

  • This event has passed.

Виставка “Текстильні барви” Оксани Галайчук та Алевтини Кляповської

04.03.2019 @ 12:00 - 13:00

Яскрава подiя до перших днiв весни! 4 березня о 12:00 год у виставковій залі Міського Будинку Культури відбудеться відкриття виставки творчих робiт Оксани Галайчук та Алевтини Кляповської “Тектильнi барви”. Рiвненскі мисткині є членами Нацiональноi спiлки художникiв України, ТО “КОЛОАРТ”, учасницi мiських, регiональних, всеукраїнських мiжнародних виставок. 
В експозиції будуть представленi текстильнi творчi доробки останнiх 3-х рокiв. Оригінальне виконання, композицiйно-пластичний пошук, об’єднання рiзних матерiалiв i технiк, фактур, кольорiв. Вони поєднують традиційне з експериментальним та відкрвають душі у своїх гобеленах, батиках, панно. Художницi активно займаються творчою та дослiдницькою дiяльнiстю в сферi декоративно-прикладного мистецтва художнього та народного текстилю. А ще вони запевняють, що “Життя – це мистецтво знаходити у всьому красу i радiсть. А натхнення – це те, що лине з душi”.
Експозицію можна буде переглянути до 11 березня. Графік роботи виставкової зали: понеділок – п’ятниця з 10 до 18 год. Вхід вільний.

Деталі

Дата:
04.03.2019
Час:
12:00 - 13:00
Подія Category: