Центр реабілітації “Крок” вкотре влаштував яскравий концерт до Міжнародного дня людей з інвалідністю в МБК

розміщено в: Новини | 0
3 грудня відзначають Міжнародний День людей з інвалідністю. З цього приводу глядацька зала Міського Будинку Культури 2 грудня вкотре відчинила свої двері напередодні цього дня для Рівненського міського центру комплексної реабілітації осіб та дітей з інвалідністю з порушенням опорно-рухового апарату “Крок”. Вже не перший рік поспіль спільно з МБК центр робить урочистості та святковий концерт у перші дні грудня. Талановиті дітки та молодь вражають зі сцени своїми творчими здібностями і змушують замислитись кожного присутнього в залі над їхньою великою силою, оптимізмом та жагою до щасливого майбутнього. Цього разу нас знову чекали нові музичні, танцювальні номери, а також яскраві театральні постановки у виконанні вихованців “Кроку”.
Привітати їх зібрались представники міської влади, зокрема заступник міського голови Юрій Поліщук, делегати від Рівненської обласної державної адміністрації, меценати, військовослужбовці та друзі центру. Були вручені грамоти вчителям, лікарям-реабілітологам та адміністрації центру “Крок”.
Провела захід Вікторія Рибальченко. 
Усі ми захоплюємось силою і талантом цих діток та підтримкою їхніх батьків. Будинок культури щиро зичить подальших успіхів і завжди радий співпраці та допомозі! 

Залишити відповідь