Концерт до Дня Матері!

розміщено в: Новини | 0

Традиційно, у другу неділю травня, Україна відзначає День Матері. З 2014 року цей день став особливим. Він обпалений війною та зрошений сльозами, але завдяки героїзму українських жінок наповнений неймовірною внутрішньою силою. 
Бажаємо вам, Матері України, здоров’я, витримки та незламної віри у Перемогу! Ми низькоуклінно дякуємо вам за те, що народили і виростили справжніх героїв.
Українська нація – нескорена і вільна! У боротьбі за волю України віддали своє життя кращі сини і доньки нашої держави. У війни – безжальні очі, у війни – свій рахунок, своя страшна арифметика, війна несе смерть, каліцтво, війна одягнула в жалобу тисячі сердець.

Представляємо вам колективи та солістів, які щиро дарували свої пісні та танці глядачам на концерті:
Вокально-інструментальне тріо міського Будинку культури «Срібна терція»у складі Тетяни Бенедюк , Людмили Савуляк та керівника колективу заслуженого працівника культури Бориса Забути.
Етноспівачка та півфіналістка вокального шоу «Голос країни» Галина Куришко та Микола Мельник.

Співачка Тетяна Тишкун
Донька загиблого Героя Олега Тишкова
Зразковий ансамбль танцю «Джерельце» Керівниця Наталія Кірія. «Парубоцький вихиляс»
Гурт «Лісова пісня»
Ансамбль молодшої та середньої групи центру комплексної реабілітаці дітей з інвалідністю з порушення опорно-рухового апарату «Крок».
Багаторічний соліст центру Павло Пацовський
Учасники зразкового ансамблю сучасного танцю «Етика» з хореографічною композицією «Полювання на метеликів». Керівниця Руслана Мартинюк
Співак Ілля Кубай
Естрадний хор «Фантазія». Керівниця Галина Давидюк
Артистка МБК Іванна Місюк
Естрадний хор «Кольорові ноти». Керівниця Світлана Малько
Ведуча Тетяна Сенчук
Режисер Ірина Ящук
Жодна матір не народжувала дітей для війни. Вона їх ростила для мирного та щасливого життя. І лише вона знає, скільки безсонних ночей провела, вмиваючись сльозами і благаючи Бога, щоб її син чи донька повернулися живими додому. Нехай наші молитви будуть почуті, а Божа благодать буде з нашими дітьми на їхньому шляху.

Залишити відповідь