Звіт Міського Будинку Культури за 2021-й рік

розміщено в: Новини | 0
30 грудня. Час підводити підсумки 2021-го. Шановне товариство, доводимо до вашого відома, що план культурних заготівель виконано. Протягом доволі непростого 2021 року в Міському Будинку Культури було проведено 80 заходів.
  • Серед них 20 концертів силами і талантом творчих колективів МБК. Зокрема, відбувся вихід у світ довгоочікуваної другої серії “Світових хітів”; популяризували “Шлягери української естради”; на подвір’ї МБК довели, що “У ріднім краю, як у раю”; провели лагідну українізацію шляхом “Вечора української народної пісні”; а наприкінці року зібрали найталановитіших у цілу “Торбину талантів”. Ряд прикладів можна продовжити…
  • 48комерційних заходів. Передовим закладом культури і своєю бажаною локацією нас обирали для проведення турнірів, конференцій, презентацій, а на сцену виходили найвідоміші зірки естради: Святослав Вакарчук, “Без обмежень”, Андрій Макаревич, хор ім. Г.Верьовки, “ДахаБраха” та інші.
  • Змонтовано і відкрито 12 виставок. Про фото, про парфуми, про жіночу красу, про декоративно-ужиткове мистецтво… У нас завжди є на що подивитись і без танців та музики.
  • 655 укладених шлюбів в рамках проєкту “Шлюб за добу”. Цифра, яка найбільше тішить око і вселяє віру в силу всепереможної любові.
Це ми вже не говоримо про велику кількість здобутих нашими творчими колективами пермог на конкурсах!
Свою доповідь вважаємо завершеною. Підсумки підведеними. Вважаємо себе достойними медалі ветерана праці. Жартуємо.
Дякуємо усім, хто дочитав до кінця і хто був з нами увесь цей рік. Урочисто обіцяємо підтримувати активний культурний дух міста у 2022-му році і робити ваші дні яскравішими. З прийдешніми святами вас!

Залишити відповідь