Персональну виставку Анни Крилошанської представили у Міському Будинку Культури

розміщено в: Новини | 0

Улюблена новорічно-різдвяна виставка “Мистецька хуртовина” знову захуртовинила в Міському Будинрку Культури. 23 грудня вона зібрала усіх поціновувачів декоративно-ужиткового мистецтва у виставковій залі нашого закладу, де в її рамках презентували персональну експозицію Анни Крилошанської. Художниця і майстриня А. Крилошанська є керівником студії декоративно-ужиткового мистецтва МБК і від часу своєї роботи створила не одну “Мистецьку хуртовину” спільно з  майстрами студії. Цьогоріч вона представила в проєкті власні творчі доробки в техніці художньої кераміки. Це і предмети декору та інтер’єру, і ялинкові іграшки з глини, і жіночі прикраси…

Її унікальний почерк вже знають рівняни, її невичерпній фантазії щоразу дивуються, а очі на виставці знову розбігались від краси. Усі мали нагоду на відкритті трішки більше дізнатись про майстриню та її творчий шлях, а також привітати художницю з прийдешнім Днем народження. Зокрема виступили директор Будинку культури Ольга Стельмах, заступник начальника управління культури та туризму Андрій Ткачук, колеги та шанувальники Олександр Харват, Галина Данильчук, майстриня Еля Гілко та інші.

А ще усі безперечно отримали заряд передсвяткового настрою від різдвяних пісень у виконанні зразкового естрадного хору “Фантазія”. Провела захід Ірина Білотіл.

Виставку можна побачити у вільному доступі до 28 січня (з дотриманням карантинних вимог), тож запрошуємо! 

Фото: Олександр Харват

Залишити відповідь