“Торбина талантів” на одній сцені зібрала величезну кількість обдарованих дітей

розміщено в: Новини | 0

Напередодні улюбленого дитячого свята Миколая сцена Міського Будинку Культури зібрала силу-силенну талановитих маленьких вихованців творчих колективів закладу, а в глядацькій залі був зайнятий майже кожен стілець. Захід нового формату мав назву передноворічний кастинг “Торбина талантів” та відбувся 17 грудня.

За своєю суттю він був святковим концертом, який поєднав у собі театральні постановки та цікаві зіркові інтерв’ю. Ідея зробити передноворічне свято своїм вихованцям та й підігріти інтерес діток до творчості виникла у керівників ансамблів “Перлинка”, “Джерельце”, “Полісяночка”, “Етика”, естрадних хорів “Кольорові ноти” та “Фантазія”. Увесь вечір учасники цих колективів не лише вражали усіх присутніх своїм співочим і танцювальним талантом, а й змагались за увагу та прихильність самого Святого Миколая, який уважно спостерігав та проводив відбір найкращих. Не залишились осторонь і самі керівники колективів Ольга Жемчугова, Наталія Кірія, Світлана Малько, Руслана Мартинюк, Євгенія Жемчугова, Галина Давидюк. Вони теж взяли активну участь у кастингу і дивували усіх своїми заздалегідь підготовленими казковими образами. Таким чином натрапили вони на провокативні інтерв’ю зіркової гості органічної Мандаринки Осадчої (Ірина Смик), яка в парі з Хурделицею Миколаївною (Наталія Лозовська) провели концерт.

Врешті вечір закінчився тим, що не залишилось кращих чи гірших, переможців чи переможених. У таке гарне свято могла торжествувати лише дружба! Натомість усі присутні отримали заряд гарного передноворічного настрою, чого і бажає Міський Будинок Культури усім в подальшому та висловлює свій захват кожному маленькому співаку і танцюристу нашої великої родини. Ви молодці!

Фото: Олександр Харват, Анатолій Похилюк

Залишити відповідь