Тетяна Бенедюк відзначила свій ювілей творчим вечором

розміщено в: Новини | 0

Як відзначають свої ювілеї творчі люди, як не творчим вечором? Ювілярка Тетяна Бенедюк, знана бандуристка, учасниця народного вокально-інструментального тріо “Срібна терція” саме так і зробила, запросивши на іменини друзів, колег, учнів та шанувальників. Невеличкий камерний концерт відбувся 25 жовтня у виставковій залі Міського Будинку Культури. Вона подарувала усім присутнім сольні виступи, які завжди зачаровують дивовижним сопрано та тонкою ліричною душею артистки. 

Вечір був наповнений спогадами та життєвими історіями про те як відбулось знайомство ще маленької Тетянки з бандурою, про те, як пощастило вчитися у відомого бандуриста, поета та педагога Анатолія Грицая, про появу у її житті “Срібної терції” та незабутні подорожі з цим колективом.

Безумовно, пролунало багато вітань іменинниці, зокрема від заступника начальника управління культури і туризму Рівненського міськвиконкому Андрія Ткачука, директора МБК Ольги Стельмах, учасників тріо “Срібна терція” Людмили Савуляк і Бориса Забути, колег та друзів.

Зворушили спільні музичні виступи з учнями Тетяни Анатоліївни – маленькими музикантами-початківцями та вже дорослими. Провела творчий вечір Вікторія Рибальченко.

Пані Тетяно, від усього колективу ще раз вітаємо Вас з Днем народження! Ваше життя – це служіння українській пісні, ваш інструмент, з яким Ви це пропагуєте – бандура, тож хай вона завжди буде незмінною спутницею, ніколи не буде тяжкою у руках, а пісня ллється на простори! 

Залишити відповідь