Вітаємо з Днем народження Ольгу Стельмах!

розміщено в: Новини | 0
А пам’ятаєте рубрику #знай_наших ? Ми в ній не встигли розповісти про нашого керівника. Тож, настав час дізнатися трохи більше про директора Міського Будинку Культури Ольгу Стельмах, тим паче в День її народження.
Ольга Стельмах – директорка з невпинним внутрішнім двигуном. Народилася у день осіннього рівнодення, 23 вересня. Якого року вказувати не будемо, бо всім відома істина: жінці стільки років – на скільки вона виглядає. А виглядає вона завжди у формі.
Закінчила міську ЗОШ № 18. Вищу освіту здобула в Рівненському педагогічному інституті ім. Д. Мануїльського за спеціальністю «вчитель української мови і літератури». Працювала вчителькою у Рівненській ЗОШ № 19. Вчительська натура в ній і досі злегка проявляється.
Більше десяти років віддала телебаченню, а саме ТРК «Рівне – 1», де була програмним редактором, програмним директором, автором і ведучою програм, режисером розважальних та культурно-просвітницьких проектів. От і не випадково в подальшому її доля звела саме з сферою культури. Міський Будинок Культури очолила у 2015 році, пропрацювавши до того у виставковій залі цього ж закладу організатором виставок.
Як діє її пошуковий механізм нових креативних ідей достеменно невідомо, але усі арт-проекти МБК та її команди стають приречені на успіх (тьху-тьху). Існує легенда, що вона черпає натхнення на водних глибинах, так як доволі фанатично полюбляє плавання. А ще любить літературу і не втомлюється повторювати слова улюбленої Ліни Костенко: “Бо хто в путі надовго зупинився, на того шаром осідає пил”. От і рухає невпинно нашу планету МБК.
Ольго Миколаївно! Не збавляйте обертів, хай не гасне у Вас жага рухатись все вище, більше, далі, активніше до нових цілей. Хай кожен новий день починається з посмішкою і завершується вдячністю за подароване сонце і нові можливості! І, звісно, побільше подорожей та мішок вражень від них!
З найкращими побажаннями, колектив МБК.

Залишити відповідь