Виставку ювілейного Кубку Рівного з фотомистецтва відкрили в МБК

розміщено в: Новини | 0

В рамках святкування 30-ї річниці Незалежності України в Рівному відбулась ще одна ювілейна подія. У виставковій залі Міського Будинку Культури 23 серпня відкрили виставку 10-го ювілейного Кубку Рівного з фотомистецтва «Я люблю своє місто, я люблю свій край» та нагородили переможців цього фотоконкурсу. Захід проходив в рамках діяльності народної фотостудії «Простір Фото» МБК, керівником якої є Олександр Харват. Власне 10 років тому він і став ідейником та зачинателем цього проекту.

Щороку Кубок розширює свої горизонти, знайомить нас з новими іменами. Цьогоріч у конкурсі взяли участь фотографи з дев’яти країн світу. Всього учасників 65, а світлин на конкурс було надіслано тисяча! Авторитетне журі у складі О.Харвата, В.Дубаса (Львів) та Б.Бухмана (Одеса) визначили найкращих. На відкритті нагороджували золотими, срібними та бронзовими медалями, а також дипломами. Головну нагороду скульптуру «Муза фотографа» цього року вперше вручили рівнянину фотохудожнику Олександру Шахманціру. 

Привітати з ювілеєм проекту усіх прийшла і очільниця міського управління культури і туризму Наталія Лозовська.

Святкову атмосферу доповнили своїми виступами артисти Міського Будинку Культури дует «Цвіт папороті» у складі Катерини Василенко та Іллі Кубая, а також маленька співачка Євангеліна Шмід. Провела захід Ірина Білотіл.

Запрошуємо усіх відвідати виставку до 6 вересня! 

Фото: Олександр Харват, Анатолій Похилюк, Володимир Мальцев.

Залишити відповідь