Камерний хор “Лукаш” подарував рівнянам на Зелені свята сольний концерт

розміщено в: Новини | 0

У другий день свята Трійці, 21 червня, камерний хор “Лукаш” під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України Галини Івченко зібрав рівнян на свій сольний концерт. Глядачі мали змогу насолодитися більш як двома десятками пісень академічного, народного спрямування. Прозвучали твори Сергія Рахманінова, Миколи Леонтовича, Квітки Цісик і навіть сучасних виконавців “The Hardkiss”, “Kozak system” та інших.

Також своїми виступами концерт доповнили вокальний дует “Цвіт папороті» у складі Катерини Василенко та Іллі Кубая, лауреат міжнародних і всеукраїнських конкурсів Андрій Солдатенко, а також солістка Дарина Панасюк. Ведучою концерту була Тетяна Сенчук. 

Під час концерту глядачам представили короткометражний фільм про хор “Покрова”, з витоків якого народився власне і “Лукаш”. Найбільш зворушливим моментом вечора було вшанування соліста хору Станіслава Білоконя, якого пішов з життя пів року тому. 

Концерт був сповнений емоцій, гарячих оплесків, квітів… Колектив Міського Будинку Культури, колеги та директор Ольга Стельмах вітають кожного соліста камерного хору “Лукаш” та керівника Галину Івченко з успіхом! Це було душевно, тепло і бажаємо якомога більше таких заходів залишати в колекції нашої пам’яті.  

Фото: Олександр Харват

Залишити відповідь