Найсонячніший концерт хору “Кольорові ноти” відбувся в МБК

розміщено в: Новини | 0
Наймолодші артисти Міського Будинку Культури два дні поспіль тішили рівненських глядачів цими вихідними. Не встиг відшуміти на Літній естраді в парку концерт хору “Фантазія”, як на наступний день свій найсонячніший, найсвітліший концерт на сцені Будинку культури дав зразковий естрадний хор “Кольорові ноти”. Відбулося це символічно 13 червня о 13-й годині, чим колектив та його наставниця Світлана Малько довели, що абсолютно не забобонні у відношенні до цифри 13. І у них справді все вийшло!
Концертна програма мала назву «Відтінок сонця» і тривала близько півтори години. Глядачі почули 15 музичних композицій, серед яких чимало прем’єр. Зокрема, у “Кольорових нот” з’явилась нова авторська пісня, написана Оксаною Аннич та Юрієм Садовим “Не має на світі поганих дітей”. Ця композиція дуже зворушила усіх глядачів. Окрім того, останні мали змогу взяти участь в цікавих інтерактивах, які проводила ведуча Вікторія Рибальченко.
Своїми хореографічними постановками концерт доповнили учасники зразкового ансамблю сучасного танцю «Етика». Директор Міського Будинку Культури Ольга Стельмах зі сцени привітала колектив та насамперед подякувала батькам кожного маленького артиста, адже саме вони своєю підтримкою та участю в дозвіллі дітей роблять їм і нам свято. Найактивнішим мамам і татам були вручені подяки. 
Вітаємо, дорогі “Кольорові ноти”, кожного вокаліста, викладацький склад і керівника Світлану Малько! Дякуємо за подароване сонячне музичне свято! 

Залишити відповідь