Ансамбль “Етика” відсвяткував своє 25-річчя

розміщено в: Новини | 0

“25 – це чудовий вік! У 25 вмієш і можеш! У 25 є досвід, знання, сформовані традиції та перевірені правила. У 25 є авторитет і коло вірних друзів” – так прокоментувала ювілей зразкового ансамблю сучасного танцю “Етика” його керівниця Руслана Мартинюк. Нагадаємо, що 16 травня, у Міському Будинку Культури відбувся святковий концерт “Етики”. Концертна програма мала назву “Коли цвіте сакура”. Саме на цей період припадає цвітіння цього красивого дерева і навіть сакури, посаджені восени на подвір’ї МБК, потішили нас своїми першими квіточками. Це і спонукало “Етику” так дивовижно назвати свій ювілейний концерт та навіть створити окремий прем’єрний номер. Взагалі, увесь концерт від початку заворожував і тримав глядачів на одному диханні. Усіх очікували найкращі постановки від найменшеньких до старших вікових груп, а також яскраві прем’єри.

На захід прийшло багато шанувальників колективу, але так і не вдалось порахувати – було більше гостей чи квітів, які вони принесли із собою. Батьки учасників ансамблю вітали наставницю Руслану Мартинюк та навіть влаштовували сюрпризи. Пані Руслана навзаєм подякувала батькам учнів, назвавши їх “потужною силою” завдяки якій багато чого стає можливим у цій непростій роботі з дітьми.

До вітань колективу долучились заступник міського голови Марина Кузмічова, начальник управління культури і туризму Рівненського міськвиконкому Наталія Лозовська та директор Будинку культури Ольга Стельмах, яка висловила своє захоплення побаченим на сцені дійством і роботою художнього колективу вцілому.

Також вітання пролунали від колег по викладацькій діяльності, керівників ТО “Полісяночка” Євгенії Жемчугової, Наталії Кірії, Ольги Жемчугової-Копилової та керівника хору “Кольорові ноти” Світлани Малько. Провела захід Вікторія Рибальченко. Захід відбувся з дотриманням карантинних вимог.

Увесь колектив Міського Будинку Культури ще раз щиро вітає нашу любу “Етику” та її керівника Руслану Степанівну Мартинюк з ювілеєм та черговим успішним концертом! Ви неймовірні, ви вмієте заворожувати глядача, знаєте як перемагати і досягати, тож бажаємо вам наступні 25 років рухатись в такому ж напрямку! 

Фото: Олена та Гліб Додчук

Залишити відповідь