“Світові хіти 2” увірвалися в рівненську музичну весну

розміщено в: Новини | 0

Усіх прихильників живої оркестрової музики вечір 3-го березня скликав в одну глядацьку залу Міського Будинку Культури. Тут на спраглих на яскраві концерти відвідувачів чекало незабутнє свято, яке увесь творчий колектив МБК готувався показати ще минулої весни, але в силу відомих обставин змушений був перенести. Як виявилось, додатковий час, даний оркестру “Наспів”, головним героям цього дійства, був немарним. Керівник колективу Сергій Мостовий та музиканти використали його раціонально, розширили репертуар, невпинно репетирували і таки грандіозно презентували нам “Світові хіти 2”. 

“Наспів” на 90 відсотків оновив свою програму та проекспериментував зі стилями. Тут звучали рокові, джазові, фанкові композиції і навіть техно-поп, R&B та павер-метал, і що найособливіше – в обробці народних інструментів. До плей-листа вечора увійшли хіти “Scorpions”, “Queen”, “Nightwish”, Дженіфер Хадсон, Ванеси Мей, Стінга та інших світових зірок. Солістами ж стали рівненські артисти. Потрібної тональності та настрою від початку концерту задав Павло Мищук з вибуховим хітом “Hurricane”. Його хвилю по черзі підхоплювали такі тендітні, але надзвичайно потужні вокалістки тріо “Лісова пісня”, дитячий хор “Фантазія”, добре знаний рівненській публіці Майкл Фіськович, зірки шоу “Голос” Юлія Тимочко, Максим Давидюк та Дарина Бугайчук, солістка оркестру “Наспів” Тетяна Єремейчук в незвичному для себе амплуа. Були і запрошені вперше на нашу сцену гості Катерина Бурцева, Рената Зіневич, Ігор Радванський, вокальний ансамбль “Liberty”.

Доповнювали музичні номери неймовірними танцювальними постановками хореографи Артур та Оксана Прокаєви, Надія Панчук. Модератором вечора став найпозитивніший ведучий Рівного Micik Gonibez, який дуже органічно вписався в сценічну картинку і підтримував гарний настрій виступаючих та глядачів. 

Окрім вражаючого музичного дійства, Міський Будинок Культури дивував присутніх обіцяними технічними новинками – потужним світлом, цікавими відеорядами на великому LED-екрані. Можна сміливо заявляти, що усе заплановане та обіцяне директоркою закладу Ольгою Стельмах, вдалося. Про це свідчать численні гарні відгуки тих, хто розділив з нами “Світові хіти 2”, спостерігаючи за дійством на сцені зі своїх глядацьких крісел. 

Ми вітаємо оркестр народних інструментів “Наспів” та диригента Сергія Мостового з вдалим проектом і бажаємо “Світовим хітам” довго-довго жити на сцені Міського Будинку Культури! 

Фотограф: Олександр Харват.

 

Залишити відповідь