Визначено цьогорічних стипендіатів міського голови

розміщено в: Новини | 0

Кожен новий рік для обдарованої молоді Рівного, талановитих дітей, провідних творчих, бібліотечних працівників та ветеранів галузі “Культура” розпочинається приємною подією – нагородженням стипендіями міського голови. До цього існує відповідне положення, а стипендії виплачуються в рамках “Програми розвитку культури в місті Рівному на 2019-2023 роки”.

Нагородження відбулось 8 лютого у виставковій залі Міського Будинку Культури. На заході були присутні заступник міського голови Рівного Марина Кузмічова, яка привітала стипендіатів, побажала нових творчих звершень і особливо тепло подякувала керівникам та викладачам обдарованої молоді, які спільно роблять гарну справу на благо розвитку культури міста. Сертифікати вручали заступниця та начальник управління культури і туризму Рівненського міськвиконкому Тарас Максименко. 

Щороку згідно своїх досягнень обираються кращі з кращих за поданням від підвідомчих закладів управління культури і туризму. Цьогоріч лауреатами від Міського Будинку Культури стали:

– Забута Борис Ізраїлович – заслужений працівник культури України, керівник народного вокально-інструментального тріо “Срібна терція”;

– Кузнєцова Валентина Вікторівна – завідуюча костюмерної МБК;

– Єрьоміна Анна Віталіївна – учасниця зразкового ансамблю танцю “Полісяночка” (керівник Є.Жемчугова);

– Малютяк Назар Юрійович – учасник зразкового ансамблю танцю “Джерельце” (керівник Н.Кірія);

– Левицька Дар’я Вадимівна – учасниця зразкового ансамблю танцю “Перлинка” (керівник О.Жемчугова-Копилова); 

– Мартинюк Валерія Андріївна – учасниця зразкового естрадного хору “Кольорові ноти” (керівник С.Малько).

Директор закладу Ольга Стельмах та увесь творчий колектив щиро вітають своїх колег та вихованців і, звісно, усіх нагороджених! Хай це досягнення  стане поштовхом рухатись далі, працювати наполеглевіше та досягати більшого! Пишаємось вами і будьте нам крепкі! 

Залишити відповідь