“За межею Covid-19”: в Міському Будинку Культури відбувся брифінг з представлення нового соцпроєкту

розміщено в: Новини | 0
7 грудня у виставковій залі Міського Будинку Культури відбувся брифінг з представлення нового соціального проєкту «За межею Covid-19». Представникам засобів масової інформації було презентовано проєкт з інформування населення України про специфіку фахової діяльності працівників медичної сфери в умовах пандемії Covid-19, як один зі шляхів попередження його поширення. Даний проєкт передбачає формування добірок фото- та відеоматеріалів, присвячених висвітленню ризиків і труднощів, із якими стикаються медики в їхній щоденній професійній діяльності, для розміщення їх у соціальних мережах та з використанням різного роду технічних засобів на вулицях міста. Основний меседж – нагадати про важливість щоденної небезпечної праці лікарів, сформувати відчуття поваги та забезпечити зворотній зв’язок «містяни лікарям», що полягає в донесенні до уваги останніх поважливого ставлення населення міста до ризиків їхньої праці.
У брифінгу взяли участь міський голова Рівного Олександр Третяк, який наголосив на важливості такого соцпроєкту та закликав громадськість до поваги медиків, які знаходяться на передовій війни з недугою. Він попросив містян бути максимально оптимістично налаштованими до боротьби з пандемією. Також у брифінгу взяли участь головний лікар Центральної міської лікарні Євген Кучерук, ідейник та організатор лікар-онкохірург, кандидат медичних наук, депутат Рівненської міської ради Андрій Жильчук, директор Міського Будинку Культури Ольга Стельмах.
Саме МБК став співорганізатором та майданчиком для першої в числі заходів події – відкриття виставки світлин Олександра Харвата, керівника студії “Простір Фото”. Це знімки з фотоекспедиції в закуліссі та епіцентрі боротьби з коронавірусом – Центральній міській лікарні Рівного. На 40-ка світлинах зафіксовані нелегкі робочі будні лікарів, умови в яких вони зараз працюють, процес лікування хворих на Covid. Виставка діятиме до 18 грудня та є вільною для відвідування. Запрошуємо усіх бажаючих!
Фотограф: Олександр Харват.

Залишити відповідь