В Міському Будинку Культури відбулась інавгурація нового міського голови Рівного

розміщено в: Новини | 0

3 грудня у глядацькій залі Міського Будинку Культури відбулась знакова подія – перше урочисте засідання сесії Рівненської міської ради VIII скликання та інавгурація новообраного міського голови Рівного Олександра Третяка. Також новообраним депутатам вручали тимчасові посвідчення. 

Новий мер міста склав присягу, подякував за підтримку, довіру і пообіцяв стати достойним очільником міста. Олександр Третяк подякував колишньому міському голові Володимиру Хомку за зроблені справи на благо розвитку міста, вручив пам’ятний подарунок та навзаєм отримав з рук останнього символічні ключі від Рівненської брами.

Міський Будинок Культур також висловлює подяку Володимиру Євгеновичу за пророблену роботу на посаді міського голови, за прихильність до культури, сприянні в реконструкції нашого закладу і усі гарні спогади, що залишились. В свою чергу бажаємо Олександру Віталійовичу Третяку продовжити цю гарну традицію відкритого діалогу з нашим закладом та сферою культури міста в цілому. Хай Ваша каденція стане успішною для розвитку нашого міста Рівного! 

Фото: Олександр Харват.

Залишити відповідь