Біля Міського Будинку Культури посадили символ України – калину

розміщено в: Новини | 0

Міський Будинок Культури стає справжньою оазою. Те, що він давно таким є в культурно-духовному плані – факт беззаперечний. А відтепер – ще й в плані садівничому. Тиждень тому прилегла територія закладу збагатилась на цілу алею, висаджених колективами МБК, сакур. А вже в цей понеділок тут посадили символ України – калину.

Напередодні цієї акції з відповідною ідеєю до директорки Будинку культури Ольги Стельмах звернулась міська організація “Спілка жінок Рівного”. Керівник спілки Наталія Шолудько запропонувала долучитись до акції, яка б в свою чергу стала гарним подарунком до 65-річчя Міського Будинку Культури. Спільними силами 2 листопада поряд із закладом та алеєю сакур з’явились кущі калини та вейгели. Ось так поступово у Рівному з’являється свій ботанічний сад. З нетерпінням очікуємо наступної весни аби любуватися першим цвітом нашої заквітчаної алеї.

Членкині “Спілки жінок Рівного” також обговорили з керівництвом закладу умови подальшої співпраці в рзультаті якої рівнянам варто очікувати ще не один приємний сюрприз. 

Залишити відповідь