На подвір’ї МБК відбувся благодійний концерт-марафон на підтримку Бориса Забути

розміщено в: Новини | 0
Як же скучив Міський Будинок Культури за передконцертною метушнею, запалом артистів, глядачами, оплесками… Вчора, 2 серпня, на подвір’ї МБК ми провели свій перший посткарантинний (якщо так можна сказати) концерт, який став благодійним. Ми зібрались усіма силами та ресурсами, усіма серцями та голосами аби подарувати вам довгоочікуване свято музики та пісні і разом зробити добру справу. Захід був спрямований на збір коштів для лікування нашого артиста, музиканта, заслуженого працівника культури України та керівника улюбленого вокально-інструментального тріо “Срібна терція” Бориса Забути. Нещодавно у чоловіка виявили онкозахворювання, а це означає, що попереду дороговартісне лікування.
  
Підтримати Бориса Ілліча та його сім’ю прийшло багато рівнян. Попри те, що захід відбувався з дотриманням карантинних обмежень та соціальної дистанції, місця на подвір’ї Будинку культури вистачило усім. Концерт тривав, як музичний марафон, з 17 до 20 год. За цей час на імпровізованій сцені виступили музикантки тріо “Срібна терція” Тетяна Бенедюк та Людмила Скрипка, естрадний хор “Кольорові ноти” та Світлана Малько, вокалістка Тетяна Батейко, баяніст Юрій Янкович, співачка-фольклорист Раїса Цапун, керівник оркестру “Наспів” Серій Мостовий та скрипалька Тетяна Єремейчук, а також співачки Євангеліна Шмід, Ашхін Арутюнян, Аделіна Окладова, гурт “Невічні” та інші. Провела захід ведуча Вікторія Рибальченко. Майстри студії декоративно-ужиткового мистецтва надали свої роботи для благодійного ярмарку. 
На концерті були присутні дружина Бориса Ілліча пані Тамара та син Ігор. Наприкінці вечора їм були передані кошти в сумі близько 20 тис. гривень, зібрані протягом концерту. Ми не припиняємо звертатись до вас за допомогою і залишаємо номер рахунку Бориса Забути для усіх, хто бажає допомогти дистанційно: 5168 7574 0563 8851. 
Вечір закінчився під світлим небом, подарувавши усім гарний настрій та надію. Дякуємо усім, хто був вчора з нами та Борисом Іллічем! 
Фото: Олександр Харват, Світлана Кравчук. 

Залишити відповідь