Творче об’єднання “Полісяночка” представило концерт-казку “Місія Святий Миколай неЗДІЙСНЕННА”

розміщено в: Без категорії, Новини | 0
Творче об’єднання «Полісяночка» порадувало усіх шанувальників новою казковою концертною постановкою, яка мала назву «Місія Св. Миколай неЗДІЙСНЕННА». Відбулась вона 21 грудня у глядацькій залі Міського Будинку Культури. Оскільки репертуар зразкових ансамблів танцю «Перлинка», «Джерельце» та «Полісяночка» є дуже широким, то глядачів покликали у справжню мандрівку країнами світу, де вони зустрілися з національними танцями різних народів. Сидячи у зручних кріслах концертної зали, вони перенеслись до Ірландії, Франції, Словаччини, побували у Лондоні, перелетіли до Іспанії, руки плескали “Австрійській польці”, а ноги підтанцьовували бразильській “Мамбі”. Та, як завжди, душа завмерала, а очі широко розплющувались від захвату українським “Гопаком”.
Головними дійовими особами стали маленькі актори Аделіна Окладова та Андрій Оверчук, які зустрілися на сцені з тітонькою Хурделицею, яку зіграла Наталія Лозовська. Завітав в гості і найбажаніший гість Святий Миколай.
Сподіваємося концерт стане гарною традицією, адже викликав схвальні відгуки і подарував глядачам справжній новорічний настрій. Вітаємо керівників ансамблів Євгенію Жемчугову, Наталію Кірію та Ольгу Жемчугову-Копилову з черговим вдалим концертом! 
Фотограф: Світлана Кравчук.

Залишити відповідь