В МБК відбулись “Сердечні зустрічі” з духовим оркестром

розміщено в: Новини | 0
Цими вихідними вже втретє у Міському Будинку Культури відбувся арт-проект “Сердечні зустрічі”, який, нагадаємо, створений з думкою про людей літнього віку, аби урізноманітнити їхнє дозвілля. Два попередніх арт-проекти пройшли з величезним успіхом. Ми влаштовували майстер-класи, корисні лекції, запрошували зіркових гостей, а цього разу МБК зробив ставку на класику, джаз та оркестр. І знову не прогадав. 8 грудня глядацька зала заповнилась вщент. До слова, вхід був абсолютно вільним. 
В рамках проекту на сцені МБК виступав духовий оркестр Рівненського державного гуманітарного університету під керівництвом Олександра Сіончука. Солістами-вокалістами були артисти Будинку культури Мирослава Толочик, Тетяна Батейко, Галина Давидюк та запрошені гості Михайло Фіськович і Юлія Сіончук. Участь у проекті також взяв ансамбль джазової музики диксиленд-бенд “Джокер” Протягом двох годин усі присутні насолоджувалися творами класичної української, зарубіжної музики та джазовими композиціями. В цей вечір можна було почути мелодії Чайковського, Моцарта, Бетховена, Шостаковича, а також культових “Queen”, славетного Володимира Івасюка та інших. 
Сподіваємося нам вдалося додати трішки теплих барв у цю хлодну пору року нашим відданим глядачам старшого покоління. Завжди раді бачити Вас знову!

 

 

Залишити відповідь