Визначено чемпіона Західної ліги сміху

розміщено в: Новини | 0
Нарешті стало відоме ім’я команди-чемпіона Західної ліги сміху. 3 грудня у глядацькій залі Міського Будинку Культури відбувся фінал гумористичного шоу. У ньому зіграли чотири найкращі команди сезону: «В активному пошуку» (Тернопіль), «Дуракам закон не писан» (Ніжин), «Ничего страшного» (жіноча збірна) та «0688355055» (Львів).
Переможцями стали тернополяни. Тренером команди був Дмитро Зелінський, віце-чемпіон телевізійної «Ліги сміху» з команди «Отдыхаем вместе».
Зірковими тренерами команд протягом сезону також були Тарас Стадницький (“VIP Тернопіль”), Влад Куран (“Ветерани космічних військ”), Віктор Іваницький (“Заїнька”) та тренер-джокер Святослав Антіпов. Виступив на сцені і редактор Західної ліги сміху, двічі переможець телевізійного проекту Іван Люлєнов (“Стояновка”). 
Захід тривав протягом двох годин і подарував глядачам масу позитивних емоцій, адже конкурсів було багато – полотна, пранки, музичний конкурс, стем. Додала гостроти змаганню і цікава та смішна традиційна розминка із залом, яка і допомогла остаточно визначити переможця. 
Фото взяті з інформаційного порталу ritm.tv.

Залишити відповідь