Рівненська “художка” відсвяткувала свій 60-річний ювілей виставкою в Міському Будинку Культури

розміщено в: Новини | 0
Важлива мистецька подія зібрала велику кількість гостей 8 листопада у виставковій залі Міського Будинку Культури. Рівненська державна дитяча художня школа імені А.І. Мартиненка відсвяткувала свій 60-річний ювілей. З цієї нагоди відкрилась виставка-ретроспектива робіт учнів “Барвистий шлях”, яку доповнили малюнки-шаржі на вчителів школи авторства Михайла Чупріни. 
Оскільки таку круглу дату не прийнято відзначати на самоті чи просто у колі родини, тому на ювілей “художки” зібрались шановані гості і друзі закладу. З вітаннями завітав і міський голова Рівного Володимир Хомко,
його заступник Галина Кульчинська,
начальник управління культури і туризму виконавчого комітету рівненського міськвиконкому Тарас Максименко, які вручили грамоти та подяки працівникам школи. 
Долучились до вітань і директор МБК Ольга Стельмах, колеги з Рівненського обласного центру народної творчості, профспілка, музичні школи та інші заклади культури. Завітала в гості і почесна громадянка Рівного, донька відомого художника Георгія Косміаді – пані Надія. 
Увесь вечір був сповнений спогадів, привітань, подяк, цікавих історій.  
Музичні вітання прозвучали у виконанні артистів МБК Галини та Максима Давидюків,
солістки Іванни Місюк, учасників фольклорного гурту «Веснянка» Рівненського міського Палацу дітей та молоді, музикантів Рівненської дитячої музичної школи №1 ім. М.В. Лисенка.
Захід провела Ірина Білотіл.
Міський Будинок Культури ще раз щиро вітає Рівненську художню школу, директора Артура Мартиненка, увесь викладацький склад з ювілеєм і зичить здійснення задуманого, хороших вдячних учнів і подальшого барвистого шляху! 
Ювілейну виставку можна відвідати до 12 листопада. Вхід вільний. 
Фотограф: Олександр Харват

Залишити відповідь