“Кольорові ноти” привозять нові здобутки з міжнародного конкурсу

розміщено в: Новини | 0
В нас що не понеділок, то гарні новини. Традицію починати тиждень з перемог започатковує зразковий естрадний хор “Кольорові ноти” під керівництвом Світлани Малько. Цього разу вони повернулися з XX Міжнародного фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької пісенної творчості “Кришталевий Жайвір”, який відбувся 26-27 жовтня в місті Тернопіль. Колектив привіз додому диплом Лауреата ll премії та масу нових вражень. Цьогоріч у фестивалі свою пісенну творчість демонстрували понад 120(!) учасників з України, Польщі, Молдови, Китаю та Індії!!
Безліч яскравих моментів склали учасники хору до своєї скрині щасливих спогадів: гостинна атмосфера та майстер-клас для викладачів від професійного складу журі, вечірня прогулянка набережною під музику кольорових фонтанів, прогулянка на теплоході поблизу “Острівця любові” та до чудового осіннього парку і зоокуточку.
Ми вітаємо наших невтомних, наполегливих, яскравих маленьких зірочок і дякуємо за гарні новини, які ви щоразу нам привозите! Рухайтесь далі, ми у вас віримо! 

Залишити відповідь